Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΝΤΙΟΠ!


Ο Πάπα Μπούμπα Ντίοπ ,ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ του χθεσινού αγώνα μίλησε για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα ,δήλωσε αναλυτικά:Για τις δύο ευκαιρίες που είχε ο ίδιος και σταμάτησαν στο δοκάρι του Κρέσιτς:

«Πραγματικά δεν είχαμε τύχη. Είχα δύο ευκαιρίες για να σκοράρω. Αλλά δεν τα κατάφερα.

Ήθελα πολύ να σκοράρω. Τώρα πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη πρόκριση. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης».

- Όσο για τον επαναληπτικό στη Τούμπα, ο Ντιόπ είπε:

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε τη τύχη με το μέρος μας στο ματς της Τούμπας. Αν το θέλεις πολύ και παίξεις ομαδικά όπως σήμερα και με δύναμη, μπορείς να πάρεις την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σήμερα και θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στον επαναληπτικό. Είναι αγώνας Κυπέλλου και μπορούμε τι πρόκρισή».

- Για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει αυτός και οι συμπαίκτες του στη Τούμπα, ο Ντιόπ, κλείνοντας, είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι. Το φαβορί θα κριθεί εκεί. Στη Τούμπα θα πάμε σαν στρατός. Κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι πλέον. Όλα τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που θα παίξουν εκεί(σ.σ. Τούμπα). Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Σε προσωπικό επίπεδο με εξιτάρει ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο όπως η Τούμπα. Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, μου αρέσει που όλοι μιλάνε για τη Τούμπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου