Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΣ Α.Ε.Κ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΑΤΕΟΣ ΡΑΜΑΧΟ!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νταβίντ Ματέος Ραμάχο θα φορέσει την φανέλα της 'Ενωσης κατα πάσα πιθανότητα! Ο Νταβίντ είναι 1.91 και αγωνίζοταν στην β' ομάδα της Ρεάλ αλλα προβιβάστηκε στην 1η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης με την επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο . Δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της <<Βασίλισσας>> «Είναι κρίμα που ο Ματέος δεν μπορεί να παίξει αυτή την στιγμή στη Ρεάλ γιατί μου αρέσει πολύ. Αμύνεται σωστά και μπορεί να φτιάξει και παιχνίδι. Με τις δυσκολίες που έχουμε δεν μπορεί να παίξει αλλά θέλω να είναι μέλος της πρώτης ομάδας». Η Α.Ε.Κ έχει <<δώσει τα χέρια>> με την Ρεάλ Μαδρίτης για 6μήνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή αλλά με προοπτική επέκτασης δανεισμού εώς το καλοκαίρι του 2012! Το θετικό είναι πώς είναι καθ'όλα έτοιμος καθώς παρακολουθούσε προπονήσεις εντονότατου ρυθμού και μπορεί να τεθεί στην διαθέση του Μανόλο Χιμένεθ! Βάση δημοσιεύματων ο Νταβίντ Ματέος Ραμάχο ερχεταί στην 'Αθηνα άμεσα προκειμένου να υπογραψεί συμβόλαιο με την Α.Ε.Κ.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ειρήνη
    Αντε να δυναμώσει η ομάδα.
    ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχείς πολύ δικιό ελπίζω να βγεί καλός γιατί έναν σεντέρ μπάκ τον είχαμε ανάγκη...η χρονία δεν βγαίνει με Νασούτι-Δέλλα.......αλλα και παλί ομάδα σε δανεικούς δεν χτίζεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε απόλυτα αγαπητή Ειρήνη, αλλα για την ώρα δεν βλέπω άλλες λύσεις...και πάλι καλά που υπάρχει ο Χιμένεθ. Τι να κάνουμε, υπομονή προσδοκώντας καλύτερες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή