Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ!



Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την συμπεριφορά του Τζεμπούρ και είπε: «Δεν έπρεπε να επιτρέψω να δοθεί τόση έκταση στο περιστατικό. Έπρεπε να το ξεκόψω νωρίτερα στον Τζιμπούρ και να μη συνεχίσει να προκαλεί αυτή την αναστάτωση στα αποδυτήρια. Σε θέματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου»,«Στο εξής ο Τζιμπούρ δεν θα προπονείται με την ομάδα, για μένα τελείωσε. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα και προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι έχει εμπλακεί σε τόσα περιστατικά. Είναι αρκετά μεγάλος για να του μάθουμε εμείς πώς πρέπει να συμπεριφέρεται». . Παράλληλα ο Τζεμπούρ δίεψευσε τους ισχυρίσμους για άγριο τσακωμό στην εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:
Τι ακριβώς συνέβη, τελικά με τον Χιμένεθ; Όντως «σκοτωθήκατε» και τον προκάλεσες να λύσετε τις διαφορές σας σε τετ α τετ;

«Είναι όλα ψέματα. Ποτέ δεν έχασα και δεν θα χάσω τον σεβασμό μου απέναντι σε κάποιον από την ομάδα. Ήταν ένας συνηθισμένος διάλογος ποδοσφαιριστή με τον προπονητή του. Τίποτα άλλο. Μετά είχαμε και ιδιωτική συζήτηση μισής ώρας στο γραφείο του. Όσα ειπώθηκαν, ήταν σε απόλυτα θετικό κλίμα και η συζήτηση μας τελείωσε εκεί». Μετάξυ Χιμένεθ και κ.Αδαμίδη συμφωνήθηκε να αποχωρήσει απο την 'Ενωση ο Ρέφικ Τζεμπούρ . Γι'αυτό σήμερα αναμένεται να επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ να παραδώσει γραπτή απολογία για το απαράδεκτο περιστατικό και να ενημερωθεί πώς πρέπει να αναζητήσει νέο σύλλογο για να συνεχίσει την καρίερα του. Σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Le buteur είναι θέμα ωρών ο Αλγερινός επιθετικός να υπογράψει στην Γαλλική Λάνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου