Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!


Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον αγώνα με τον Πανθρακίκο ,για τις ακαδημίες,τις μετεγγραφές και τον κόσμο της 'Ενωσης,Αρχικά είπε: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς επαναληπτικό. Για εμάς αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό και δεν μας επιτρέπεται να χαλαρώσουμε. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε και να μην έχουμε ένταση, γιατί δεν θα δείξουμε ότι είμαστε φιλόδοξη ομάδα. Αν ο αντίπαλος μας έχει κίνητρο πρέπει να έχουμε και εμείς. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί ο,οτιδήποτε αλλά όχι η χαλαρότητα. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο μας να θεωρήσουμε ότι θα είναι ένα εύκολο ματς. Η ανωτερότητα φαίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο. Πιθανότατα για τον Πανθρακικό είναι το παιχνίδι της χρονιάς και έτσι πρέπει να είναι και για εμάς. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να σκεφτούμε τη φανέλα που φοράμε. Είναι ένα μονό παιχνίδι και τα παιχνίδια αυτά κρύβουν πολλές παγίδες. Δείτε τι έγινε με τη Ρεάλ. Η Ρεάλ Μούρθια είναι μια ομάδα της Σεγούνδα Β' και όμως της πήρε 0-0. Το πλεονέκτημα της Ρεάλ όμως είναι ότι έχει επαναληπτικό, εμείς όχι. Εδώ δεν συγχωρούνται τα λάθη, ένα λάθος μπορεί να είναι καταστροφικό» Σε έρωτηση που δεχτήκε για το ποίος είναι ο στόχος της Α.Ε.Κ στο Κύππελο ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Πανθρακικός. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρει το επόμενο ματς ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο. Μόνο ο Πανθρακικός. Δεν μπορούμε να διασχίσομε 1000 μέτρα αν δεν κάνουμε τα πρώτα βήματα» Ενώ για τα μετεγγραφικά τόνισε:
«Από τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε κάνει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μιλήσαμε για τα οικονομικά και κατανοώ την κατάσταση της ομάδας. Γνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η διοίκηση για να με φέρει. Εδώ ήρθα για να δώσω λύσεις και όχι να δυσκολέψω την κατάσταση. Το εύκολο είναι να φέρουμε μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων. Όταν υπάρχουν χρήματα είναι εύκολο. Όταν όμως οι οικονομικές δυνατότητες δεν είναι μεγάλες τότε πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και σοφία στις επιλογές μας. Θα στηριχτώ στην πολλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ώστε με τον χρόνο να μας αποφέρει καρπούς. Θέλω να έχουν ρόλο όλοι από τις ακαδημίες. μόνο στην ΑΕΚ αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η οποιαδήποτε ενίσχυση θα γίνει για να μας ωφελήσει όχι για να πάρουμε έναν γνωστό παίκτη αλλά για να πάρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν άμεσα. Αν μας δοθεί η δυνατότητα για μεγάλη μεταγραφή θα την κάνουμε και αυτή. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη μεταγραφή είναι οι ίδιοι οι παίκτες που περιμένω να επιστρέψουν ετοιμοπόλεμοι. Θέλω να υπολογίζω το συντομότερο δυνατό στους τραυματίες. Θα δώσω χρόνο σε όλους. Ούτε θα ανακαλύψουμε καινούργιους παίκτες ούτε έχω μαγικό ραβδί. Θα δίνω δυνατότητες και ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες. Όποιος έχει την ποιότητα θα τις εκμεταλλευτεί».Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του Δικεφάλου είπε :
«Είναι κάτι μοναδικό. Το γκολ στο ντέρμπι το πέτυχαν οι φίλαθλοι μας. Ειδικά στην αρχή του αγώνα μας παρέσυρε με τη δυναμική του. Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και τώρα πανηγυρίζουν τη νίκη. Πιστεύω όμως να είναι δίπλα μας και όταν έρθουν τα δύσκολα. Πρέπει να είναι γενικώς κοντά μας. Ξέρω πως η νίκη στο ντέρμπι δεν ήταν μια στιγμιαία χαρά αλλά κάτι που κρατάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου