Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ Α.Ε.Κ!


Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στην εφημερίδα Score Live για το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει η 'Ενωση γι'αυτόν ,αναλυτικά τι ανέφερε: Για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα και αν ήταν επιτυχημένη:
«Μέχρι τώρα ναι. Πιστεύω πάω καλά με την ομάδα μου και είμαι μέσα στους στόχους που έχω θέσει σαν ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:
«Είναι κολακευτικό αυτό το ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Κάθε έλληνα ποδοσφαιριστή θα το κολάκευε και θα τον τιμούσε. Μου δίνει κίνητρο να γίνω ακόμα καλύτερος για την συνέχεια».

Για το αν έχει κάνει κρούση η ΑΕΚ:
«Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την Κέρκυρα και το μόνο που με απασχολεί είναι να πραγματοποιήσει η ομάδα μου γρήγορα τους στόχους της. Αν το καλοκαίρι η Κέρκυρα τα βρει με την ΑΕΚ και έρθει κάποια πρόταση θα την εξετάσω και θα πάρω πιστεύω την σωστή απόφαση. Έχει γίνει μια ανεπίσημη κρούση στον μάνατζερ μου αλλά πρέπει να μιλήσουν με την Κέρκυρα».

Για το αν θα παίξει ρόλο στην απόφαση ομάδας ο χρόνος συμμετοχής:
«Κανένας δεν μπορεί να σου υποσχεθεί ότι θα μπορείς να είσαι βασικός. Φυσικά και θα παίξει ρόλο αν μου πουν από κάποια ομάδα ότι προορίζομαι για δεύτερος και μάλλον η απάντηση μου θα είναι αρνητική. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να παλέψω για την θέση του βασικού, αρκεί βεβαίως να μου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου