Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ!


ο Μιγκέλ Μιτσέλ στο ραδιοφωνικό σταθμό της Χιχόν «SER Deportivos», παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το γκόλ που έκανε ολη και την 'Ελλάδα και την 'Ευρώπη να παραμιλά.Παρακολουθήστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:Είσαι είδωλο στην Ελλάδα σήμερα, έτσι;

(Γελάει)«Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο τρελό το ματς και ότι συνέβη με τον κόσμο που μπήκε μέσα λίγο πριν το 60'. Το παιχνίδι παραλίγο να διακοπεί οριστικά. Εγώ έπαιξα περίπου 20 λεπτά. Είχαμε σχεδόν καθαρίσει την πρόκριση, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και γύρισε το σκορ σε 1-3. Μετά εμείς κυνηγούσαμε το σκορ».

Κάποιοι λένε ότι ο τερματοφύλακας έκανε γκάφα. Είχες πρόθεση να σκοράρεις;

«Ήταν το τελευταίο φάουλ και έψαχνα το τέρμα. Προσπάθησα να χτυπήσω δυνατά την μπάλα ελπίζοντας να την βρει κάποιος από κοντά και να τη βάλει στα δίχτυα πριν ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος. Ο τερματοφύλακας δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα μπήκε. Ένιωσα τέλεια!».

Όπως και να έχει ήταν γκολάρα, δεν θα σου το στερήσουμε αυτό...

«Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να μετρούν τα γκολ. Αυτά έχουν σημασία. Εδώ πάντως είναι πολύ χαρούμενοι γιατί έχουν χρόνια να κατακτήσουν τίτλους. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό και τώρα παίζουμε με το ΠΑΟΚ μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό».

Σε πιο λεπτό έγινε η φάση;

«Δεν ξέρω. Στις εφημερίδες διάβασα ότι έγινε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά δεδομένου των καθυστερήσεων με τον κόσμο που μπήκε στο γήπεδο και έριξαν κάτι κάγκελα το ματς σταμάτησε για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Για μένα θα έπρεπε να είχε διαρκέσει και λίγο περισσότερο, αλλά δεν πειράζει. Τέλος καλό όλα καλά».

Μαθαίνεις την Ελλάδα σιγά - σιγά, όπου το πάθος περισσεύει...

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα. Το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι τοπικό ντέρμπι και παρότι στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν κυκλοφορούν βεγγαλικά, εδώ φαίνεται ότι αυτός ο νόμος δεν ισχύει (γελάει)! Υπάρχει πολύ πάθος. Ειδικά στην Αθήνα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που μόνο εδώ υπάρχουν δώδεκα αθλητικές εφημερίδες. Οπότε μπορείς να φανταστείς τι συμβαίνει... Σχεδόν όλοι οι Έλληνες μιλούν Αγγλικά, είμαι πολύ καλά εδώ και θα τα δώσω όλα μέχρι τον Ιούνιο. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει». Μαλίστα φωτογραφίες αποδεικνύουν οτι ο Μιγκέλ μετα το γκόλ ξεσπάσε σε λυγμούς,αλλά αρχικά εδείχνε οτι παρέμεινε ψύχραιμος αλλά μόλις ύψωσε τα χέρια του στον ουρανό ξεσπάσε σε κλάματα ,προσπάθησε να συγκρατηθεί αλλά δεν τα κατάφερε. 'Ολα αυτά συνέβησαν την ώρα που ο Νασούτι τον κρατούσε στην αγκάλια του και αμέσως μετά οι Μπλάνκο-Σκόκο και επείτα όλη η ομάδα εσπεύσαν να τον αγκαλίασουν. Ο Ισπανός μέσος περνούσε δυσκόλες στιγμές και αφιέρωσε το πολυτίμο αυτο γκόλ ψηλά στον ουρανό σε ένα πολυ σημαντικό δικό του πρόσωπο! Μαλίστα ΜΜΕ της Ευρώπης έστρεψαν την ματία τους σε αυτό το εκπληκτικό γκόλ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου