Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!


Ο Νάτσο Σκόκο έκανε δηλώσεις στην καμέρα της nova με αφορμή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ,αναλυτικά δήλωσε:-Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι σ' αυτά τα «μεγάλα» ματς πρέπει, όχι μόνο οι «μεγάλοι» παίκτες, αλλά όλοι, να αγωνίζονται όσο γίνεται καλύτερα. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι το πρόβλημά μας δεν είναι σ' αυτά τα παιχνίδια. Αυτό άλλωστε το έχουμε δείξει. Το θέμα είναι να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα και στα υπόλοιπα ματς, αυτά που δεν χαρακτηρίζονται «μεγάλα». Είναι απ' τους αγώνες που περιμένει όλος ο κόσμος. Μιλάμε για ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλεις τη νίκη για να δώσεις χαρά στον κόσμο, αφού το περιμένει όλο το χρόνο. Πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν και η νίκη θα μας δώσει απλά τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία σχέση με το ματς που έγινε πριν λίγες μέρες για το κύπελλο. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η «μάχη» για το κύπελλο ήταν δύο αγώνων, ενώ τώρα είναι μόνο ένας. Ο αντίπαλος πληγώθηκε από το γεγονός ότι αποκλείσθηκε, όμως τώρα είναι διαφορετικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ξεχάσουμε τι συνέβη στο κύπελλο.

-Μιλώντας για την απόδοσή του και την ανανέωση του συμβολαίου του

Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να δικαιολογήσω την απόδοσή μου τον τελευταίο καιρό, λόγω του τραυματισμού που είχα. Δε βρίσκομαι σε καλή φάση κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο η απόδοσή μου δεν ήταν η αναμενόμενη. Δουλεύω όμως καθημερινά, πολύ σκληρά γιατί θέλω να το αλλάξω αυτό και πιστεύω ότι κάθε μέρα βελτιώνομαι και αισθάνομαι όλο και καλύτερα.

-Για το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Τώρα πια με ενδιαφέρει πρώτα η οικογένειά μου. Όταν τα πράγματα δεν είναι καλά, όταν δεν έρχονται όπως τα θέλω και γυρνάω στο σπίτι μου, το να βλέπω το παιδί μου να με περιμένει είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Μακάρι να πετύχω γκολ και μ' αυτό να κατακτήσουμε τη νίκη, γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε. Εννοείται ότι από εδώ και στο εξής όσα γκολ πετύχω θα είναι αφιερωμένα στο παιδί μου και στην οικογένειά μου.

-Για τη "μάχη" με τον φίλο του, Σεμπάστιαν Λέτο:

Μιλάμε πολύ συχνά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας θα προσπαθήσει για τη νίκη της ομάδας του. Αυτός θα κάνει τα πάντα για να νικήσει ο Παναθηναϊκός κι εγώ για την ΑΕΚ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά το τέλος του αγώνα.Το μόνο που θέλω να του πω είναι ότι σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Ας νικήσει ο καλύτερος, αλλά ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές.

-Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ νικάει στα ντέρμπι και δεν τα καταφέρνει με τις υπόλοιπες ομάδες:

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γι' αυτό που συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Δεν είναι φετινό φαινόμενο, αφού και πέρυσι νικούσαμε στα δύσκολα παιχνίδια, αλλά στα υποτιθέμενα εύκολα δεν τα καταφέρναμε. Είναι κάτι όμως που θέλουμε να αλλάξουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου