Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ


Η ΑΕΚ προχώρησε σε δημοσιεύση ανακοίνωσης μετα την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τήν επίθεση που δέχτηκε ο Βασίλης Μπορμπόκης ,παρακολουθήστε αναλυτικά την ανακοίνωση της 'Ενωσης :Σε συνέχεια της ατυχούς ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο συνεργάτης της ομάδας μας, κος Βασίλης Μπορμπόκης, κατά το χθεσινό ΦΙΛΙΚΟ αγώνα που θέλησε να παρακολουθήσει στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να τονίσει τα ακόλουθα:

1. Δημιουργούνται απορίες, για την «επιλεκτική προστασία», που φαίνεται να παρέχει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στους θεατές που παρακολουθούν τους αγώνες της στο Καυτατζόγλειο Στάδιο και ιδιαίτερα από τη θύρα των επισήμων, αφού μοιάζει αδιανόητο σε χώρο έκφρασης πολιτισμού, κατά τα άλλα, να χρειάζεται να είσαι διαπιστευμένος για να μη δεχτείς επίθεση από «αγνώστους».

2. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει μάθει να λειτουργεί «εν κρυπτώ» και να αποποιείται ευθυνών σε κανένα επίπεδο δράσης και σκοπός της, είναι πάντα η καθαρότητα και η ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δύο έννοιες που δυστυχώς, συμπεριφορές σαν τη χθεσινή πράξη και τη σημερινή ανακοίνωση του επίσημου Ηρακλή, δείχνουν να εκλείπουν από ανθρώπους και ομάδες που "πάσχουν" για την εξυγίανση και τη νομιμότητα.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, έχοντας συνεχή παρουσία στην Α’ Εθνική από καταβολής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων έως σήμερα, γνωρίζει απόλυτα τις επίσημες διαδικασίες αποστολής εγγράφων φιλοξενίας, όταν αυτές χρειάζονται και υποδείξεις δεν δέχεται από καμία ομάδα της Super League και… όχι μόνο.

4. Η «τύφλωση» Διοικήσεων, παραγόντων και ανθρώπων ασφαλείας, αλλά και η επίκληση κάθε απίθανου λόγου για λάθη που υποβαθμίζουν την ποιότητα και τις αξίες του αθλητισμού, είναι σύνηθες φαινόμενο για τους «θήτες», αλλά η ΑΕΚ συνεπής στην ιστορία της, θα συνεχίσει να λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη των αξιών αυτών και της άμιλλας που προάγει προς κάθε κατεύθυνση.

ΠΑΕ ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου