Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ


Δέν θα σταθώ στο χθεσινό αγώνα της Α.Ε.Κ με τον Αστερά τρίπολης αλλα στα άθλια λάθη του Κ. Κουκουλάκη . Ο Κ.Κουκουλάκης δεν έδωσε 4 πέναλτι υπέρ της 'Ενωσης και μία κόκκινη κάρτα . Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπε ο κ. Σταυρός Αδαμιδής για το εν λόγω θέμα . Ο Κ.Κουκουλάκης πρέπει να αποπομπεί απο τους πίνακες των διαιτητών για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Α.Ε.Κ . Παρακολουθήστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ στον ραδιοφωνικό σταθμό nova-sportfm :«Μιλάμε για κατάντια του ποδοσφαίρου. Αν έχει στοιχειώδη κρητική λεβεντιά, ο κ. Κουκουλάκης θα πρέπει να μην ξανασφυρίξει. Αυτό το «παραμύθι» πρέπει να σταματήσει, αλλιώς -όπως ξανάπα- το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. Μιλάμε σήμερα για τρία πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα. Συζητάμε για θέματα βίας, ψάχνουμε λύσεις, αλλά δε σκεφτόμαστε ότι και οι κακές διαιτησίες προάγουν τη βία.

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο κ. Πιλάβιος σφυρίζει αδιάφορα. Από αύριο πρέπει να κάτσουμε όλες οι ομάδες να συζητήσουμε πως θα συνεχίσουμε, αλλά η ΑΕΚ σήμερα απαιτεί να αποσυρθεί αυτός ο ανίκανος διαιτητής.

Δεν είναι μόνο εκείνος, όμως. Μιλάμε για ένα ολόκληρο σύστημα, το οποίο δεν ξέρω αν -με αυτό που έγινε σήμερα- έκανε μια επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι ευκαιρία φέτος να προχωρήσουμε μπροστά, όμως ο κ. Πιλάβιος δεν βοηθάει.

Χαρακτηριστικά, στείλαμε μια επιστολή την περασμένη εβδομάδα και δεν έχουμε πάρει απάντηση. Κάθεται στο γραφείο του, κάνει χαιρετούρες, γεύματα, μόστρα και δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Διότι, δεν είναι μόνο το καλό της ΑΕΚ. Πρέπει να θωρακίσουμε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσωπικά, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Αν έδινε το πέναλτι, όμως, ειδικά στο 0-0, θα άλλαζε το ματς. Είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά μίλησα με τον κ. Κουκουλάκη. Ε, σφύριζε κι εκείνος αδιάφορα. Εγώ του έλεγα για τις φάσεις κι εκείνος έκανε... χάι φάιβ με τους επόπτες. Στην ΑΕΚ επενδύουμε λεφτά, είμαστε μια διοίκηση με νέους ανθρώπους, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε συνέχεια το ίδιο κατεστημένο.

Δε διαφωνώ ότι υπάρχει ένα κλίμα καχυποψίας και κάθε σφύριγμα αντιμετωπίζεται έτσι. Όμως, στο συγκεκριμένο ματς μιλάμε για πολλές φάσεις. Μία φάση μπορεί να είναι λάθος, δύο το ίδιο, αλλά όταν είναι τρεις, τέσσερις και πέντε... Υπάρχει διαφορά μεταξύ κακής διαιτησίας και διαιτησίας με δόλο». Θα ήθελα να πώ συγχαρητήρια στον Σταύρο Αδαμίδη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ζήτημα με την διαιτησία . Κ.Αδαμιδή συνεχίστε έτσι. Οταν σας άκουσα να μιλάτε στο ραδιόφωνο δεν το πιστεύα, είστε απο τους πιο δυνατούς προεδρούς που πέρασαν απο την Α.Ε.Κ . Τέλος ολη η ποδοσφαιρική κοινότητα ανεξαρτήτως ομάδος απαιτεί την αποπομπή του Κ.Κουκουλάκη απο τους πίνακες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου