Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ


Ο εκπρόσωπος του 'Ισμαελ Μπλάνκο απέρριψε την πρόταση της 'Ενωσης και εξήγησε τους λόγους στην εφημερίδα Sportday παρακάτω θα παρακολουθήσετε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντίνου επιθετικού : «Ελαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε», . Εν συνεχεία είπε «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της». Το δημοσιεύμα της Sportday μεταξύ αλλών ανέφερε :
αναφέρει: «Πάντως, ο κ. Οναϊντία δεν θέλησε να αποκαλύψει την πρόταση της «Ένωσης» και ερωτηθεί αν πλησιάζει τη συμφωνία των 700.000 ευρώ (στάνταρ αποδοχές) που έχει διαρρεύσει ότι έγινε μεταξύ Αδαμίδη και Τζεμπούρ, απάντησε: «Είναι πολύ μικρότερη, αλλά εμείς δεν κρίνουμε τις άλλες προτάσεις. Κρίνουμε τι έχει προσφέρει ο παίκτης και θεωρούμε ότι με την πρόταση αυτήν δεν ανταμείβεται».
«Με δεδομένο ότι ο Μπλάνκο δεν αγωνίζεται, μήπως απορρίψατε την προσφορά και για αγωνιστικούς λόγους;», ρωτήσαμε τον Οναϊντία και απάντησε: «Με τον πρόεδρο της ΑΕΚ συζητάμε το οικονομικό. Το αγωνιστικό το κερδίζει κάθε παίκτης στο γήπεδο. Προς το παρόν ο προπονητής κρίνει πως κάποιος άλλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μπλάνκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου