Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ!


Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη παρακολουθήστε αναλυτικά τι δήλωσε:«Είμαι πολύ περήφανος που μπορεί να διεκδικήσω το κύπελλο Ελλάδας. Για άλλη μια φορά να πω συγχαρητήρια στο ρόστερ της ομάδας, ακόμα και τους παίκτες που δεν είναι τώρα στην ΑΕΚ αλλά πήραν μέρος στα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος γιατί ο δρόμος ήταν πολύ δύσκολος». Η ΑΕΚ δίνεται ως φαβορί γι' αυτό το παιχνίδι, σας επηρεάζει;

«Το να είναι φαβορί μία ομάδα, λέγεται εκτός αποδυτηρίων. Εμείς είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στον τελικό και με τον τρόπο που φτάσαμε. Αποκλείσαμε τρεις καλές ομάδες από το πρωτάθλημα και δύο από τις καλύτερες. Είναι αλήθεια ότι και με τη βαθμολογία και με την ιστορία της ΑΕΚ μπορεί να θεωρηθούμε φαβορί. Όμως δεν σου δίνει κανένα πλεονέκτημα. Θα πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτά. Ή το κερδίζεις ή το χάνεις».

Αν θα υπάρξει έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα;

«Τέτοιοι είδους παιχνίδια όλοι έχουν διάθεση, όρεξη να παίξουν. Είναι λίγο άδικο να επιλέξεις 11 ή και 18 για την αποστολή. Η προσπάθεια που πρέπει να γίνει είναι να βάλεις του πιο κατάλληλους για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν και στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και στο τέλος του αγώνα».

Σκέφτεστε τον ρόμβο και σε αυτό το παιχνίδι; Θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος ή ο Γκερέιρο;

«Θα παίξουμε με όλη την ένταση, τον ενθουσιασμό, τη διάθεση και την όρεξη που θα έχουμε. Θα παίξουμε και με την καρδιά και τον ενθουσιασμό των πάνω από 40.000 φίλων μας. Ό,τι δουλειά θέλαμε να κάνουμε στην τακτική και τη φυσική κατάσταση την κάναμε. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε μία μεγάλη ικανοποίηση μετά από πολλά χρόνια. Να χαρεί ο κόσμος της ΑΕΚ έναν τίτλο. Ήταν μία χρονιά που θα προσπαθούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, και όπως είπε και ο αρχηγός ήταν μία χρονιά πολύ δύσκολη. Υποφέραμε πολλές φορές, δουλέψαμε και το μόνο που δεν μας απασχολεί τώρα είναι αν θα παίξουμε με... ρόμβο. Αυτό που θέλω είναι να αφιερώσουμε σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ αυτό το Κύπελλο. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, για να δώσουμε κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ. Με ρόμβο ή χωρίς ρόμβο».

Ποια είναι η πρώτη σκέψη όταν μπήκατε στην αίθουσα και είδατε το τρόπαιο;

«Είναι όμορφο. Είναι πεφηφάνεια. Πέρυσι ήμουν στη Σεβίλλη και για μία εβδομάδα πριν δεν μπόρεσα να ακουμπήσω το Κύπελλο. Ελπίζω να δοθεί αύριο αυτή η ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου