Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!


Μέτα τον αγώνα της Α.Ε.Κ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για όλα:«Έδωσα τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Τουλάχιστον για μένα. Δεν ξέρω πως θα είχε αντιδράσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αν είχε να ζήσει όλα αυτά. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αρχίσαμε να βαραίνουμε για διάφορους λόγους. Σκοπός ήταν να ξεκινήσουμε καλά για να έχουμε την υπεροχή. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος είχε τα τελευταία 10 λεπτά φάσεις, και αυτά από δικά μας τελικά λάθη. Ο Ατρόμητος είχε 4 τελικές και εμείς 10. Κινδυνέψαμε βέβαια να χάσουμε και τους τρεις βαθμούς. Τους θέλαμε γιατί και με την ήττα του Παναθηναϊκού κόψαμε την απόσταση από τα πλέι οφ. Ήταν μία σημαντική νίκη και πολύ δύσκολη. Γι' αυτό έδωσα συγχαρητήρια. Σήμερα άκουσα και χειροκροτήματα στο ΟΑΚΑ. Γι΄αυτό δίνω και συγχαρητήρια στους φιλάθλους. Η ΑΕΚ θα πάει μπροστά μόνο με την ένωση όλων μας».
Περιμένατε να ζήσετε τέτοιες καταστάσεις μετά την ήττα στο ντέρμπι;

«Πρέπει να είμαστε πολύ εκνευρισμένοι γι' αυτή την ήττα. Είναι ντροπιαστική ήττα. Πληρώσαμε ακριβά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στην Τούμπα. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που με μία νίκη τελείωνε το πρωτάθλημα. Είχαμε μία ποικιλία λαθών και έγινε ό,τι έγινε. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω γι' αυτό το παιχνίδι. Δουλεύω το παρόν για το μέλλον. Το παρελθόν είναι μάθημα».

Θα θέλατε να μας πείτε τι έγινε στο ξενοδοχείο;

«Δεν πρόκειται να μπω σε ανάλυση να εξηγήσω κάτι. Σέβομαι όλους όσους ταυτίζονται με την ΑΕΚ. Είναι όλοι ελεύθεροι να έχουν τη δική τους άποψη. Θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά. Πολλά έχουν ειπωθεί και είμαι εδώ. Το εύκολο θα ήταν να το βάλω στα πόδια και να φύγω».

Πώς θα χτίσετε το μέλλον, όταν το παρόν έχει τέτοια προβλήματα;

«Όταν κάποιος στην οικογένεια είναι ετοιμοθάνατος. Δεν τον αφήνεις να πεθάνει. Όλοι είναι εκεί και προσπαθούν να τον κρατήσουν. Αυτή η ιστορία κρατά χρόνια. Δεν είναι τώρα. Δεν θα αφήσω την ΑΕΚ να πεθάνει. Υπάρχει πολύς κόσμος να κρατήσουν την ΑΕΚ. Μου αρκεί να δω ένα νεαρό παιδί με το κασκολ, να μου δώσει κίνητρο».

Δεν θεωρείται ακραία την αντίδραση των οπαδών;

«Έχω πει ότι δεν πρόκειται να μιλήσω γι' αυτό το θέμα. Θα συμβιβαστώ με τα ήθη ή έθιμα που γίνονται σε μένα. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα, δεν ήρθε η ΑΕΚ... στην Ισπανία. Αυτό που θα κάνω είναι να προσθέσω και να βοηθήσω για το καλό της ΑΕΚ. Δεν θα πάω ενάντια κανενός. Όσοι αγαπάνε την ΑΕΚ ταυτίζονται με αυτά που λέω. Μπορεί να διαφωνώ, αλλά ποτέ δεν θα μιλήσω άσχημα, για κάποιον που δουλεύει και παλεύει για την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου