Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ!


Ο Μάνατζερ του Κάρλος Αραούχο Μαρσέλο Φραντσεσκίνι έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα aek365.gr ! Ο Κος Μαρσέλο άρχισε μιλώντας για τον 'Αρναρ Γκρέταρσον : Ο πρόεδρος δεν ήθελε να με δει. Ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Ιούνιο και ζήτησα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά εκείνος με απέφευγε. Θέλαμε να βρούμε μια λύση για αυτό πήγαμε μέχρι την Αθήνα, αλλά προφανώς η διοίκηση της ΑΕΚ δεν ήθελε. Αντιθέτως μου έστειλαν για να μιλήσω με ένα Ισλανδό πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Τι να συζητήσω με αυτόν;"
Επιπλέον έκανε λόγο για την οικονομική θέση στο αεροπλάνο που έδωσαν στον Αργεντινό δεξιό μπάκ:
"Εφτασαν στο σημείο να προσφέρουν σε όλους τους Αργεντινούς παίκτες της ΑΕΚ αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για εκείνους και την οικογένειά τους, ενώ για τον Κάρλος που ήθελε να ταξιδέψει με την έγγυο γυναίκα του του έδωσαν οικονομική θέση. Γιατί στον Κάρλος αρνήθηκαν;"
Δεν είναι πρωτεύων το ποδόσφαιρο: "Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι πρωτεύων για εκείνον. Προέχουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα. Ο πατέρας του έχει χάσει τo ένα του νεφρό, ο πεθερός του έχει καρκίνο και η γυναίκα του είναι έγγυος. Δυστυχώς, είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να ζήσει το παιδί του, διότι υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές στην εγγυμοσύνη της συζύγου του". Επίσης μίλησε για το πού θα συνεχίσει την καρίερα του ο Αραούχο:Πού θα παίξει τώρα ο Αραούχο; Θα παίξει 5 Χ 5 στην αυλή μου! Αποκλείεται να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη. Εχει καλές σχέσεις με τις ομάδες εδώ για αυτό πιθανότατα θα πάει στην Ουρακάν, την Κολόν Σάντα Φε ή την Εστουδιάντες απλά και μόνο για να προπονείται." Έκανε αναφορά στην αλλαγή σπιτιού του παίκτη : Ηταν απαράδεχτο αυτό που έκαναν στον Κάρλος. Τον έδιωξαν από το σπίτι του! Τον πήρε τηλέφωνο η διερμηνέας και του είπε να φύγει από το σπίτι με εντολή του προέδρου της ΑΕΚ. Και την ρωτάει ο Κάρλος "και πού θα μείνω;" και απαντάει εκείνη "δεν ξέρω, απλά σου μεταφέρω την εντολή του προέδρου". Ετσι, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Τέλος τόνισε οτι δεν επιθυμούν το δικαστήριο : Δεν θέλουμε να οδηγηθούμε με την ΑΕΚ στα δικαστήρια. Μακάρι να βρεθεί λύση και να λυθεί το συμβόλαιο του Κάρλος χωρίς να αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα αθλητικά δικαστηρια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου